Semoga mendapat manfaat bersama........Selamat melayari blog 'exclusive' saya

Promosi Hebat!!!


Kelebihan menjadi ahli DCL dengan eiynyx adalah :
- anda akan didedahkan dengan cara pengiklanan online (blog/website produk DCL anda sendiri)
- blog/website anda akan dilinkkan di blog eiynyx
- berkongsi kejayaan besar bersama-sama dalam satu pasukan.Hubungi eiyna - 0182737984 @ email eiynyx@gmail.com
Share/Save/Bookmark Read More......

Membina Kesihatan Dan Kecantikan.Produk DCL Memberi Kesan Perlindungan Maksima Terhadap Penyakit Melalui Kaedah Set Asas 5P


Langkah 1 : Pencucian Usus

Kolon / Usus adalah gudang utama penyakit. Oleh kerana itu, ia harus dibersih dari kotoran dan toksid. Inte-Cleanse atau Clon Clenz sangat berkesan untuk mencuci usus / kolon, sekaligus membantu melancarkan pembuangan najis. Hasilnya usus akan bersih daripada kotoran lama. Ia akan menambahkan kesan penyerapan zat-zat makanan dan vitamin dilumen usus. Kesan laxative ini juga membantu mengeluarkan toksid daripada tubuh seterusnya akan mengimbangkan tekanan darah. Juga boleh digunakan untuk tujuan mengurangkan berat badan, menurunkan stress, mengatasi masalah metabolisme rendah & paras hormon rendah.

Inte Cleanse / Clon Clenz berkesan :
-Mencuci usus. (Mengeluarkan kotoran lama di dalam perut)
-Melawaskan pembuangan najis
-Mengurangkan berat badan
-Membuang lendir yang menghalang perjalanan angin dalam badan
-Memberi perlindungan maksima kepada penyakit dan masalah; Uluran, Medu, Senggugut, tekanan darah tidak seimbang dan lain-lain.


Langkah 2 : Pembakaran - Kolestrol dalam darah

RY ILEX sangat berkesan membakar lemak dan kolestrol dalam darah, melembutkan saluran darah, membersih dan melancarkan perjalanan darah. Juga berkesan memberi perlindungan maksimum terhadap penyakit darah tinggi (dengan gejala ketegangan urat leher / carotid arterys hardening) dan masalah jantung.


Langkah 3 : Pembinaaan Sistem Imunisasi Tubuh

Amazing menyumbang kepada pembinaan kesihatan yang baik. Mampu memberi tenaga segera, stamin dan daya fikir. Kombinasi madu dan herba-herba terpilih seperti Dong Quai & Dang Shen sangat berkesan menyembuhkan luka-luka dalam badan dan luka pembedahan serta berkesan memulihkan fungsi sistem peranakan. Adunan ekstrak buah tin, zaitun, kismis dan kurma merah yang kaya dengan zat besi semulajadi amat baik untuk menguatkan struktur darah. Ia penting bagi mereka yang menghadapi masalah penyakit darah & juga amat baik untuk diamalkan oleh penghidap arthritis, sendi, lemah tenaga batin, jantung berlubang, saraf dan lumpuh.

Cendiakiawan tersohor, Afzanur Rahman pernah meriwayatkan MADU mampu menyembuhkan pelbagai penyakit jantung dan selsema
Daripada kajian ahli bakteria dari Kolej Pertanian Fort Collins Colorado, didapati bakteria tidak dapat hidup dalam madu;di antaranya kuman demam kepialu mati dalam tempoh 48 jamdan kuman cirit birit mati dalam masa 10 jam.


Langkah 4 : Penyingkiran - Toksid (dibongkarkan)

Segala toksid yang dibersihkan (dibongkar) oleh Inte-Cleanse atau Clon Clenz, ry ILEX, Amazing, dan sisa-sisa metabolisme hasil tindak balas di dalam tubuh perlu disingkirkan melalui sistem perkumuhan yang sempurna. Sehubungan dengan itu, air bersih yang mencukupi adalah diperlukan untuk membersihkan sisa-sisa tersebut.

Air AXY~PI D'Ionik air beralkali dan berion yang kaya dengan oksigen adalah amat berkesan membantu proses penyingkiran asid urik, fosfat dan keracunan makanan. Bahkan OXY~PI D'Ionik juga membantu proses metabolisme dan sekaligus menstabilkan sistem badan.


Langkah 5 : Pembetulan CNS - Otak

Setiap manusia adalah doktor yang terbaik terhadap dirinya. Namun disebabkan pencemaran air, makanan, udara dan terapi dadah serta penggunaan bahan awet dan pewarna makanan menyebabkan fungsi otak sebagai pusat kawalaturan saraf (CNS) terjejas dan tidak dapat mengenalpasti punca sebenar penyakit seterusnya menurunkan sistem pertahanan badan secara semulajadi. E-gnius dan D-gnius yang diperkaya dengan Kaliphos dapat membantu meningkatkan fungsi CNS.

0 comments:

Post a Comment

Free Web Hosting

Free Website Hosting

Rangkaian Produk DCL

DCL - Satu Wadah Perjuangan Lebih Adil Lebih Success

Borang Pendaftaran Ahli DCL

Yuran Pendaftaran ahli DCL ialah : RM50 (Kit Perniagaan DCL)
 
Setelah Anda selesai mengisi Borang Pendaftaran ini, Anda bolehlah membuat pembayaran . Selepas membuat pembayaran pula ,Sila SMS kami di talian 018 2737984 dengan menghantar maklumat Nama Anda, Nama Bank , Jumlah Pembayaran dan Masa Pembayaran
Nama Pemohon / Applicant's Name
Warganegara / Nationality
Jantina / Sex Lelaki / Men
Perempuan / Female
Tarikh Lahir / Date of Birth
No. K.P / I.C No. / Passport No.
Agama / Religion
Pekerjaan / Occupation
Nama Pasangan / Spouse Name
Warganegara / Nationality (Pasangan/Spouse)
Jantina / Sex (Pasangan/Spouse) Lelaki / Men
Perempuan / Female
Tarikh Lahir / Date of Birth (Pasangan/Spouse)
No. K.P / I.C No. / Passport No. (Pasangan/Spouse)
Agama / Religion (Pasangan/Spouse)
Pekerjaan / Occupation (Pasangan/Spouse)
Alamat Surat-menyurat / Mailing Address
No. Telefon / Contact No.
Email
Nama Pewaris / Beneficiary's Name
No. K.P / I.C No. / Passport No. (Beneficiary)

This online form was provided by Freedback.
 


Copyright © 2009 eiynyx - curahan inspirasiku....... |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net | Reviewed by Blogger Templates